Een dagje thuiswerken, een avondcursus op dinsdag, taart op zondag bij de grootouders, een weekendje op stap met vrienden… In de meeste huishoudens ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. Maar waarom zou een drukke agenda aan jouw mate van comfort in huis moeten inboeten?
Met boxx passen je verwarming en elektrische toestellen zich aan jouw levensritme aan en laten ze je toe je energieconsumptie beter te begrijpen.


boxx helpt je om jouw comfort te verbeteren en je energieverbruik zo laag mogelijk te houden.

boxx is het nieuwe slimme brein van je huis: een gebruiksvriendelijke en betaalbare verbruiksmonitor, een slimme thermostaat en veel andere slimme oplossingen in één.

De belangrijkste functies van boxx op een rij:

 • Inzicht
  Helder, realtime inzicht in jouw elektriciteits- en aardgasverbruik. Ook in euro’s. Gedaan met zomaar te verbruiken, vanaf nu heb je jouw verbruik volledig onder controle.
 • Slimme thermostaat
  boxx is meer dan een gewone thermostaat. Hij leert uit de kenmerken van jouw huis en de veranderende omgevingsfactoren en past zich hieraan aan.
 • Weer
  Je beschikt altijd over de actuele weersverwachting. Word nooit meer verrast door het weer. Handig!
 • Uitbreidingen
  Je kan nog veel meer doen met boxx, simpelweg door optionele onderdelen toe te voegen. Met bijvoorbeeld slimme stekkers of lampen, beheer je gemakkelijk jouw elektrische toestellen. Ook vanop afstand.

Altijd en overal

Dankzij de smartphone app heb je altijd toegang tot boxx en jouw energie. Waar je ook bent!

Meer info en prijzen over boxx : Contacteer Delanghe