U wilt de woningen die u bouwt zo snel en efficiënt mogelijk aan uw klanten opleveren? Dan kunnen wij u helpen. Als specialist in energie kunnen wij ervoor zorgen dat uw klant bij de ingebruikname van de woning over alle energie beschikt die hij nodig heeft, zonder dat u daar nog zelf veel naar hoeft om te kijken.

De energiediensten van DELANGHE NV

Wij volgen de praktische en administratieve kant van de energievoorziening in uw bouwproject op. We staan u bij met advies en support. U schakelt ons in, wij doen de rest.

Wat kunnen wij voor u doen

Aansluitingen voor elektriciteit en aardgas

Meters plaatsen, openen en sluiten behoort tot de taken van uw distributienetbeheerder, maar indien nodig kunnen wij een aantal praktische aspecten voor u regelen. Dat is alweer een zorg minder.

Energieleveringscontracten

We brengen de contracten voor energie in orde, met u of rechtstreeks met de eigenaar of huurder. Ook voor de algemene delen in appartementsgebouwen kunnen wij alles regelen.

Persoonlijke support

Als u dat wenst, zoeken wij samen met u naar de energieoplossing die het best bij uw bouwproject past. Wij adviseren u over nieuwe mogelijkheden en alternatieve oplossingen. Als Erkend Electrabel Partner hebben we bovendien toegang tot het uitgebreide kennisnetwerk van Electrabel.