TERUG

Beste klant,
 
Wegens de huidige COVID-19 maatregelen zijn wij momenteel enkel open (zonder afspraak) op maandag, woensdag & vrijdag.
 
Intussen kan U voor uw Telenet & ENGIE-Electrabel vragen terecht bij onze permanentie
TEL: 059 70 13 98 (ma-za 9u30 tot 17u30)
of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

U bent welkom

Smedenstraat 4, 8000 Brugge
T: 050/33.45.59 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ma – vrij: 09u30 – 12u00 en 13u00 tot 17u30

Telenet

Het kantoor te Brugge, Smedenstraat 4 is de place-2-be voor service met de glimlach en dit zowel voor Telenet met de beste promoties, eerlijk advies, snelle aansluiting zowel aan de kust als in heel Vlaanderen. Wij zorgen voor de voordeligste en meest kwalitatieve oplossing voor uw Telenet internet, digitale TV en mobiel aansluiting (al dan niet met GSM – Apple, Samsung, Huawei, enz…) U kan ook terecht voor technische informatie voor uw Telenet HD digicorder of digibox. Wij vervangen ook uw afstandsbediening enz… Service met de glimlach zodat u als tevreden klant onze zaak verlaat !


Base

Abonnementen voor uw GSM, tablet en laptop !


ENGIE Electrabel

Maar ook voor ENGIE Electrabel bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn niet toevallig de grootste ENGIE Electrabelpartner in België en staan voor u klaar voor alle informatie over de producten, diensten en prijzen van ENGIE Electrabel, voor het opstellen van leveringscontracten voor gas en elektriciteit. Wij helpen U tevens met de administratie wanneer u ENGIE Electrabel wil worden of wanneer u verhuist. Wij zijn ook gespecialiseerd in alle informatie over facturatie, betalingen, voorschotaanpassing enz. voor uw ENGIE Electrabel dossier.


Ons kantoor

Sinds 2005 zijn we het vertrouwenskantoor voor Telenet en ENGIE Electrabel. En sinds 2014 zitten we in een moderner en ruimer kantoor in de Smedenstraat 4.

In dit kantoor komen vooral klanten uit Brugge, Sint-Andries, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Oostkamp, Beernem, Oedelem, Sint-Joris-ten-Distel, Knesselare, Assebroek, Sijsele, Waardamme, Ruddervoorde, Knokke, Blankenberge, Heist, Westkapelle, Damme, Maldegem, Zuienkerke, Wingene, Loppem, Jabbeke, Varsenare, Snellegem, Zerkegem, Bekegem, Aartrijke en Zedelgem … Maar ook uit verdere streken komt men naar dit kantoor voor de aangename ontvangst en service met de glimlach!

Tot binnenkort!