U kunt ze niet meer wegdenken uit het bedrijfsleven: de toepassingen via het internet. Speciaal voor bedrijven heeft Telenet daarom supersnelle en bedrijfszekere internetoplossingen ontwikkeld. Aansluiten kan via glasvezel, coax of DSL.

iFiber

De allersnelste verbinding op de markt, met maximale flexibiliteit. Via glasvezel bent u rechtstreeks aangesloten op de Telenet hotspot-backbone, waardoor u over een superieure internettoegang met hoge bandbreedtes beschikt. iFiber wordt aangeboden in België en Luxemburg.

Corporate Fibernet

Een ultrabetrouwbare internetverbinding voor bedrijfskritische toepassingen. U geniet gegarandeerde bandbreedte, prioriteit op het netwerk, hoge snelheden en een inbegrepen VDSL back-uplijn voor maximale beschikbaarheid.

Business Fibernet

Een eenvoudige en voordelige internetoplossing voor KMO’s en zelfstandigen. Beschikbaar in twee abonnementen, van snel tot supersnel internet, met of zonder vast hotspot-adres. Voor meer info: klik hier


IVDSL

Een kostenefficiënte internetoplossing als coax of glasvezel niet onmiddellijk beschikbaar zijn. Met VDSL-technologie hebt u toegang tot breedbandinternet via de telefoonkabel. Ook uiterst geschikt als back-uplijn voor andere toegangstechnologieën.

Telenet Hotspot

Telenet Hotspot biedt uw mobiele werknemers een supersnelle en superstabiele draadloze internettoegang in meer dan 1200 openbare plaatsen in België: hotels, congrescentra, restaurants, tankstations, … Maak kennis met de voordelen en formules van Telenet Hotspot. Wilt u draadloos internet aanbieden aan uw klanten of hebt u een WLAN die u wilt uitbreiden tot een Telenet Hotspot? U leest er alles over bij Word Hotspot.

 

Voor meer informatie, contacteer ons gerust

U wenst meer informatie over
Invalid Input

Contactgegevens

Naam(*)
Please let us know your name.

Bedrijf(*)
Please write a subject for your message.

Straat
Invalid Input

Nummer
Invalid Input

Postcode
Invalid Input

Gemeente
Invalid Input

Opmerkingen
Invalid Input